Vinduespudser Offentlig

Vinduespudser til det offentlige i Fredericia og omegn

Vinduespudsning til det offentlige er en vigtig del af at opretholde et professionelt og repræsentativt udseende for offentlige institutioner. Offentlige bygninger findes der mange forskellige af i Fredericia og omegn.

Offentlige bygninger har ofte større vinduesarealer og højere vinduer end private hjem, hvilket gør vinduespudsning til en større udfordring. Derfor er det essentielt at vælge en vinduespudser med den nødvendige erfaring. Dertil bliver håndtering af vinduesrens påvirket af, om vinduespudserne har det rette udstyr med i firmavognen. Hos Vinduespudsning Fredericia gør vi en dyd ud af at vores fagfolk har de bedste forudsætninger for at håndtere specielle krav ude på deres missioner.

En vinduespudser til det offentlige leverer professionel rengøringsservice, og de bør have erfaring med at håndtere større opgaver, hvor der skal renses større vinduesarealer. Som udgangspunkt drejer det sig også om, at vinduerne er placeret i højere bygninger. En erfaren vinduespudser vil være i stand til at tage hensyn til krav og reglementer, der følger med offentlige bygninger. Det kan blandt andet være et øget fokus på tidsbegrænsninger og sikkerhedskrav.

Vinduespudsning til det offentlige er ofte en del af en større serviceaftale, hvor en vinduespudser regelmæssigt besøger bygningen for at sikre, at vinduerne er rene og fremstår professionelt. Det er en god måde, hvorpå offentlige institutioner kan opretholde et præsentabelt ydre udtryk. 

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Vinduespudserens krav og reglement

vinduespudsning fredericia vinduesvask offentlig ovenlysvindue 600x400
vinduespudsning fredericia vinduespudser erhverv kontor sæbe 600x400

Vinduespudsning Fredericia sikrer lave priser

Vigtige miljøhensyn hos Vinduespudsning Fredericia

vinduespudsning fredericia erhverv glasfacade vinduespudser 600x400

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Vælg din service

Moderne eller traditionel

Som kunde hos Vinduespudsning Fredericia får du service af højeste kvalitet. Vælg mellem to servicetyper, som vi tilbyder. Øvrige services ydes som tilvalg.

Med vaskeanlæg får du en effektiv vinduesvask, der fjerner skidt og snavs på miljøvenlig vis. Se fordelene herunder:

  • Moderne og effektiv vask.
  • Destilleret vand (ingen kalk)
  • Skånsom for miljøet.
  • Vask af hele vinduesrammen.

Bemærk: Vinduer over stueetage (1.-3. sal) vaskes altid med vaskeanlæg.

Med vinduespolering får du en traditionel vask med påsmøring af sæbevand samt vask og aftørring med svaber. Se fordelene herunder:

  • Dybdegående rens.
  • Udført med håndkraft.
  • Aftørring af karme.

Bemærk: Indvendig vask ydes altid som traditionel vinduespolering.

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en serviceaftale med All-Clear ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen.

Alle løbende serviceaftaler (hver 4., 8. eller 12. uge) kan til enhver tid opsiges, gælden efter minimum 3 servicebesøg. Opsigelse meldes skriftligt til info@all-clear.dk.

Alle priser er pr. enkelte servicebesøg og inkl. moms.

Husk dit servicefradrag...